Temmuz (Keçi) Ayı 2021 Güncelleme

MUCİZE, VAZGEÇMEK İSTEDİĞİNİZ HALDE VAZGEÇMEDİĞİNİZ ZAMAN ORTAYA ÇIKAR… JM STORM 

Çin takvimine göre yaz mevsiminin son ayına 7 Temmuz itibari ile giriyoruz..Ayın elementleri ise, Keçi (Yin Toprak) üzerinde, Yin Ağaç. Elementler döngüsüne göre toprak ve ağaç arasında uyumsuz bir ilişki var ve yıldan gelen zayıf toprak etkisi, ayın elementiyle olan zıtlığı daha da kuvvetli hale getiriyor. Zorlu geçireceğimiz bir Temmuz var önümüzde..Toprak zıtlığı (öküz ve keçi) hepimizi zorlayacak..Toprak ve ağaç ilişkisi ise çok ciddi doğa olaylarına neden olabilecek. Dikkatli olmamızda fayda var..Küresel ısınmanın getirdiği mevsim değişiklikleri de dünyayı ve ülkemizi etkilemeye devam ediyor ve mevsim değişikliklerini ciddi olarak hissetmeye devam edeceğiz. Belirttiğimiz gibi Covid19 ve Deprem tehlikesi hala kapımızda. Aşırı sıcaklar, aşırı nem, özellikle İstanbul’da yaşayan bizleri oldukça rahatsız etmeye devam edecek. Ve ne yazık ki geçmiş yıllarda olduğu gibi gönül rahatlığı ile tatil yapamayacağız. Şanslı olanlarımız eğer yazlık evleri varsa orada dinlenebilecek, denizin keyfini çıkarabilecek ancak pek çoğumuz korku ile yerimizden ayrılamayacağız. Hayatımızda dönüm noktası olabilecek olaylar yaşayabileceğimiz bir Temmuz ayı bizleri beklemekte..Ertelediğimiz, kaçtığımız veya karşılaşmaktan korktuğumuz her konu ile yüzleşip sonlandırabileceğiz.Ya herru ya merru durumları yani..Farkındalığımıza odaklanırsak maddi olarak da biraz rahat nefes alma durumlarına sahip olabileceğiz. Hem bireysel hem de ülke olarak düzen değişiklikleri yaşayabiliriz..Ayaklanmalara neden olabilecek suikastler yaşanabilir. Ay boyunca doğa olayları( depremler, toprak kaymaları) ve trafik kazaları ile karşılaşabiliriz bu nedenle dikkatli olalım diyoruz. Kişisel olarak risk almaktan uzak duralım ve endişeli ruh durumuna izin vermeyelim. Hayatımızdaki hiçbir şeyin kalıcı olmadığının farkında olalım, mümkün olduğunca güneşin tadını çıkararak, bol meditasyon yaparak sakinde kalmaya çalışalım…

Gelelim bu ayki etkileşimlere;

Eğer; haritanızda gün ya da yıl hanenizde Yang Ağaç, Yang Toprak veya Yang Metal varsa Temmuz (Keçi) sizin koruyucu meleğiniz. Pek çok konuda yardım alabileceğiniz, size yol gösteren insanlarla tanışabilirsiniz.

Ancak; Haritanızın herhangi bir sütununda keçi varsa bu ay zıtlık durumu söz konusu. Bulunduğu sütuna göre olaylar yaşayabilirsiniz. Önerimiz, konuşmadan önce bir kere daha düşünüp öyle konuşmanız, ani tepkiler yerine sakinde kalarak, daha anlaşılır konuşarak, yanlış anlamaları önlemeniz ve her türlü risklerden uzak kalmanız.

Eğer; Haritanız da Köpek ve Öküz her ikisi birden bulunuyorsa bu ay toprak cezası var ve dikkatli olun diyoruz. Sağlığınız konusunda özellikle hassas davranarak, bol antioxidanlı yiyecekler yemeye, stresden uzak durmaya, risk almamaya, bol su içmeye özen gösterin. Tehlikeli sporlardan uzak durarak, trafikte daha dikkatli olmaya çalışın..Ancak toprak elementi sizin iyi elementinizse güzel bir temmuz bekliyor sizleri keyfini çıkarın..

Temmuz Feng Shui enerjileri;  

Merkez ; Başarı merkezde..iş ve kariyerde olumlu enerjiler içeren bu alanda mümkün olduğunca vakit geçirmeye çalışın. Birikim yapabilirsiniz, beklenmeyen  fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Diğer taraftan aile içi yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Dengeleri korumak için bu alanda kristal küre ya da şeffaf quarts taşı kullanabilirsiniz.

Kuzey ; En dikkat edilmesi gereken yönlerden biri..Olumsuz enerjilerin bir araya geldiği bu alanı ay boyunca mümkün olduğunca kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Yaşamınızın her alanında etkili olabilecek aksilikler, şanssızlıklar söz konusu olabilir. Maddi kayıplara ve yaralanmalara karşı da dikkatli olmaya çalışın. Bu alanda sesli ve hareketli objeleri kullanmaktan kaçınmanızı ve  mümkünse bu alanda fazla vakit geçirmemenizi öneriyoruz. Bu yöndeki olumsuz enerjilerin etkisini azaltmak için altılı metal para kullanabilirsiniz.

Kuzeybatı ; Rakiplerinize rağmen kariyerinizde şans sizden yana olabilir. Her türlü zorluğa rağmen sıkı çalışmaya devam. Hırsızlık ihtimaline, kesici uçlu aletler ve ağır objelerle yaralanmalara  karşı da dikkat… Bu alanda da hareketli ve sesli objelerin kullanılmamasında yarar var. Bu yöndeki olumsuz etkilerden korunmak için tuzlu su bulundurmanız faydalı olacaktır.

Batı ; Bu ayki  enerjilerin etkisiyle burun ve ciğerler ile ilgili  bazı  sağlık sorunları ihtimaline karşı özellikle yatak odası bu alanda olanların  daha dikkatli olmalarını öneriyoruz. Diğer yandan, iş ve kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek enerjilerin etkisinden faydalanabilir ve  yatırım yapabilirsiniz.

Güneybatı ; Çatışan enerjilerin bulunduğu bu yönde sizi etkileyebilecek bazı olumsuzluklara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Tartışmalara ve çatışmalara neden olabilecek olumsuz etkiler söz konusu olabileceği gibi  gelirlerinizde artışa neden olabilecek  değerlendirebileceğiniz bazı şanslı durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Gelirlerinizdeki artışlar için sabırlı olmanızda fayda var..

Güney ; Eğitimle ilgilenenler, yazarlar, öğrenciler; yaratıcılık, araştırma ile ilgili konularda sizleri destekleyen bu olumlu  enerjilerden mümkün olduğunca faydalanabilmek için burada bol bol vakit geçirmeye çalışın. Aşk ve başarı istiyorsanız bu yönü aktive edin..Güzel ve olumlu enerjilerinden mümkün olduğunca faydalanın. Pembe quarts taşı kullanarak bu olumlu enerjilerin etkisini arttırabilirsiniz.

Güneydoğu ; Aydan gelen bolluk ve bereket enerjileri ile gelirlerinizde bir artış ihtimali olabilir. Diğer taraftan  şansızlık getiren olumsuz enerjilerin etkisini de dikkate alarak gereksiz risklere girmekten kaçınmanızı ve sağlığınıza dikkat etmenizi öneririz. Ayrıca vereceğiniz her türlü kararınızın çok yönlü sonuçlarını da gözönüne almanızda ve araştırmanızda fayda var..Bu alanda kullanacağınız rüzgar çanı olumsuz etkileri hafifletebilecektir.

Doğu ; Çatışan enerjiler sizleri arkadan vurabilecek, dürüst olmayan insanların hayatınıza girmesine neden olabilir. Aldatılma, dolandırılma ve hırsızlık ihtimaline karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çiftler, tartışmalara ve gerilimlere  yol açan durumlarda kaldığınızda  karşılıklı  anlayış ve hoşgörülü olmaya çalışınız. Olumsuz enerjiler içeren bu yönde, gerekli güvenlik önlemlerini almanızda yada mavi aquamarine taşı kullanmanızda fayda var…

Kuzeydoğu ; Olumsuz enerjilerin etkisi, yakın ilişkilerde ve evli çiftlerde ciddi fikir ayrılıkları, büyük tartışmalara, kavgalara neden olabilir bunun sonucunda istenmeyen durumlarda kalabilir ve  hatta kanuni yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz. Sonradan pişman olmamak için  ilişkilerinizde bu ay çok daha dikkatli olmalısınız. Bir söylemeden bin düşünmekte fayda var..Özellikle giriş kapısı yada yatak odası bu alanda olanlar. Bu bölgede mümkün olduğunca sesli ve hareketli objeler kullanmamanızı öneriyoruz.

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Temmuz ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir.

Evinize, işyerinize ve/veya özel hayatınıza ait detaylı bilgiler, sizlerin gerçek doğum tarihleri, binaların inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve çalışmalar sonucu ortaya çıkacaktır. 

Sizin ve aile bireylerinizin şanslı ve şanssız dönemlerini öğrenmek için gerçek bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Ağustos ( Maymun ) ayı yorumlarımızda görüşmek dileği ile,

Kolay ve eğlenceli bir ay diliyoruz…

SEVGİYLE KALIN.

Bir yanıt yazın